info@ludusports.com

+34 669 564 077

La Meva Experiència

La Meva Experiència

Sin categoría - 03/11/2015 - 0 Comments - by

Sóc el David Clavera Soriano, nascut a Granollers, una ciutat a 25 Km de Barcelona i a 10 de les muntanyes del Montseny i les platges del Maresme. Em sento una persona molt afortunada per totes les oportunitats que m’ha brindat la vida. Però la millor, sens dubte, ha estat l’experiència americana que, en el meu cas, em va portar a Carolina del Nord a jugar a tennis i a estudiar Business Administration; per la qual cosa m’agradaria compartir algunes de les meves impressions amb vosaltres.

 

Com probablement molts de vosaltres ja sabeu , el sistema universitari americà, a diferència del de molts altres països, ha creat una xarxa de conferències (lligues) universitàries de diversos esports, adaptant-les a la possibilitat de compaginar la pràctica de l’ esport de competició amb estudis superiors, mitjançant un ampli ventall de beques esportives. Una oferta tan atractiva no ha passat desapercebuda, sinó tot el contrari. De fet, ha generat un efecte crida que ha portat a joves esportistes amateur d’altíssim nivell, tant americans com de la resta del món, a participar en aquestes competicions. Tot això permet a qui s’embarca en un projecte d’aquestes característiques, a poder créixer enormement a nivell esportiu. Però no només això, sinó que alhora li permet avançar a nivell acadèmic i personal, podent obtenir una llicenciatura universitària, coneixent gent de tot el món i un nou país, i aprenent anglès en un context immillorable.

 

Personalment, tant el tennis com la vida m’han ensenyat moltes coses. La més important probablement sigui el fet que les oportunitats, l’èxit, i fins i tot la sort, existeixen i estan al nostre abast. No obstant això , cap d’aquestes coses vindrà a per tu. Només podem aconseguir els nostres objectius amb molta feina, esforç, perseverança, i una actitud positiva davant les adversitats. No hi ha dreceres ni secrets. L’esport d’alta competició ens ensenya a ser disciplinats, ia tenir una capacitat de treball més gran del que sol ser habitual. Això ens pot permetre aconseguir fites extraordinàries si ho canalitzem degudament, com la possibilitat d’anar als Estats Units a competir a nivell esportiu mentre estudiem una carrera universitària mitjançant una beca esportiva.

 

En el meu cas , ha estat una experiència que m’ha canviat la vida. M’ha obert nous horitzons i m’ha donat una visió molt més global del món. He après anglès, he aconseguit una llicenciatura en una universitat americana, he millorat el meu nivell tennístic fins a l’últim dia, i he madurat en molts aspectes. A més, he fet amistats per a tota la vida, he viatjat a molts llocs i he descobert llocs fascinants, i podria seguir amb aquesta llista de mai acabar. No sabria trobar ni un aspecte negatiu a aquesta aventura, encara que hi hagi hagut moments durs, principalment deguts a l’exigència de resultats tant a nivell acadèmic com esportiu. Tot i això , ha estat precisament aquesta exigència raonable, i l’esforç i l’actitud que requereix, la que m’ha preparat per a un món complex, en el qual no sempre tot surt com un vol.

 

Crec que molts joves esportistes volen viure aquesta experiència, i és per aquest motiu que el meu amic Germán i jo ens aventurem a crear una empresa per acompanyar-los en els primers moments d’una aventura que els portarà a convertir el seu somni en realitat, assessorant-los i gestionant un procés que, fins que no qualla, resulta complex i complicat. Els dos hem passat per tots i cadascun dels passos necessaris per poder estudiar a una universitat americana mitjançant una beca esportiva, i em motiva extraordinàriament formar part d’aquest moment en la vida d’un jove o una jove esportista, ja que es tracta d’ una decisió que pot canviar-te la vida i obrir-te les portes a un món nou ple de possibilitats.

 

El Germán i jo vam decidir crear Ludusports, sabent que hi ha altres empreses que ofereixen aquest mateix servei. No obstant això, des del principi hem volgut distingir-nos pel tracte personal que donem als nostres clients, a causa del fet que treballem amb pocs esportistes alhora. Això ens permet fer un seguiment proper i de qualitat. Només la nostra feina ben feta i la vostra confiança ens permetrà seguir endavant amb el nostre projecte. Gràcies per confiar en nosaltres.

 

David Clavera Soriano

 

0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *