info@ludusports.com

+34 669 564 077

La Decisió

La Decisió

Sin categoría - 03/11/2015 - 0 Comments - by

La meva iniciació al blog servirà per presentar-me i explicar breument la meva experiència, encara que vull aprofitar el meu primer post per parlar sobre la decisió que vaig prendre ara fa vuit anys d’estudiar la carrera a Estats Units.

 

Em dic Germán, sóc de València, i des dels 5 anys he estat vinculat a l’esport. Especialment al tennis, esport que va anar passant de ser un ‘hobby’ a una forma de vida per a mi. Igual que molts nois de la meva edat, el somni de convertir-me en tennista professional s’incrementava a mesura que m’endinsava en la competició en els meus anys juvenils. No obstant això, són tants els factors que influeixen per fer-ho realitat que, malauradament, el converteix en una tasca a l’abast de molt pocs, pel que em vaig haver d’enfrontar a una decisió important.

 

El tennis de competició d’alt nivell i la meva formació acadèmica, les dues principals activitats al voltant de les quals havia girat la meva vida, es trobaven directament enfrontades. És en aquest moment quan vaig descobrir, a través d’una coneguda de la família, l’existència de beques esportives en el sistema universitari americà, fent possible compaginar estudis universitaris amb la competició esportiva.

 

Amb 17 anys , quan molts dels meus amics encara es trobaven indecisos sobre a quina facultat matricular-se, la idea d’anar-me’n tan lluny de casa no es presentava massa atractiva. D’altra banda, em sentia amb moltes ganes de continuar competint en l’esport en el qual havia dedicat tantes hores, i aquest va ser el motiu que va em va decantar, juntament amb el suport de la meva família, per aprofitar aquesta oportunitat única. No obstant, la idea inicial va ser viure l’experiència universitària americana durant un any, tenint l’oportunitat de competir a un alt nivell de tennis i, de pas, perfeccionar el meu anglès.

 

Vist en perspectiva vuit anys després, estic immensament agraït d’haver pres la decisió. En aquest temps he adquirit una visió de la vida que m’ha ajudat a madurar i convertir-me en la persona que sóc avui. En els diferents equips dels quals he tingut el privilegi de formar part, tant de jugador com d’entrenador, he comptat amb companys de cadascun dels continents, relacionant diàriament amb persones de diferents cultures i vivint experiències inoblidables a cada un d’ells. Són molts els moments i els records que m’emporto amb mi: els viatges en autobús quan sortíem a competir amb altres universitats en què vivíem autèntics debats dignes d’un fòrum polític, l’emoció dels partits on en ocasions es decidia el resultat en l’últim punt i es respirava un autèntic esperit d’equip, la quantitat de llocs diferents i persones que he conegut, encara que, sobretot, em quedo amb les grans amistats forjades en aquests anys, moltes de les que estic segur perduraran tota la vida.

 

Per tot això vaig decidir, juntament amb el David, crear LUDUS Sports Management , ja que ell també comparteix la meva mateixa passió per l’esport i l’agraïment per haver tingut aquesta gran oportunitat . Junts volem ajudar a que altres joves tinguin la mateixa oportunitat que nosaltres de viure aquesta experiència única.

 

Germán Pérez Montesa

0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *